top of page
Deyurveda-Masszázs-Ajurvéda-Ayurvédikusmasszázs-MasszázsVeszprém-MasszázsBudpapest.jpg

Célom, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet, hogy a masszázs út egy harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb boldogabb, örömtelibb, egészségesebb  élethez!

Deyurveda ajurvedikus masszazs Budapest
Deyurveda-Baukó Bernadett-Ayurvéda-Ájurv
üvegcse.jpg

Shiroabhyanga

A Shiroabhyanga masszázs a fej, homlok, arc és vállöv masszázsa. A kezelés a hajas fejbőrre történő meleg olaj csorgatásával kezdődik, ezáltal serkentve a vérkeringést, stimulálva az idegrendszert. A Fejtető átmasszírozását a homlok, nyak és vállöv követi. Majd a masszázs elvégzése után meleg gőzölésben részesítem az érintett területeket. A Kezelés időtartama 40perc.

A  következő problémák esetén ajánlom:

 • Álmatlanság

 • Koncentrációs zavarok

 • Memóriazavarok

 • Fejfájás, migrén

 • Korai őszülés 

 • Érzékszervek funkciójának tom- pulásakor

Deyurveda-Ayurveda-Ájurvéda-Masszázs-Ayu
Deyurveda ajurvedikus masszazs Budapest

Abhyanga

Az Abhyanga, az Ayurvedikus masszázs teljes testet érintő kényeztető olajos masszázsa. A kezelés során meleg olajat csorgatok a testre, ezáltal biztosítva az olaj szervezetre gyakorolt jótékony hatását, illetve a vendég teljes ellazulását. A Kezelés 90-120percet is igénybe vehet, ami alatt a fejtetőtől kezdve az arc, váll, kar, hát, mellkas, láb, és talp is kezelésben részesül. A masszázs egy frissítő, nyugtató és egyben harmonizáló masszázs, amelynek lezárásaként meleg gőzölésben, izzasztásban részesítem a kezelt testrészeket. A masszírozáshoz használt olaj kiválasztásához fontos az ayurvedikus testalkat meghatározása, ezért minden esetben egy személyiségtípus felméréssel kezdődik a kezelés.   

Testre és lélekre gyakorolt hatásai:

 • Oldódnak a testi, lelki fájdalmak

 • Fokozódik a bőr rugalmassága, hidratáltsága, az olaj bársonyossá varázsolja a bőrt és a legmélyebb sejtszintekig eljut, ahol fokozza jótékony hatását

 • Az idegrendszer ellazul és kipihentté válik

All events >

Padabhyanga

A Padabhyanga az Ayurvedikus masszázs taplat és lábszárat érintő masszázsa. A kezelés során meleg olajjal átdörzsölöm az említett 

testrészeket, majd meleg gőzben részesítem, annak érdekében, hogy az olaj kifejtse megfelelő hatását.  A kezelés időtartama kb 

30 perc. 

 

Ajánlom mindazoknak, akiknek:

 • Napközben vagy nap végére elnehezült láb érzetük van

 • Bőrkeményedéssel, berepedezettséggel küzdenek

 • Szemproblémái vannak, mert a Padabhyanga hatással van a szemre is

 • Sokat ülnek számítógép monitora előtt

 • Alvásproblémái vannak

Deyurveda-Ayurveda-Ájurvéda-Svédmasszázs
Deyurveda ajurvedikus masszazs Budapest

Marma Chikitsa

Az arc marma pontos masszázsa a hölgyek körében igen kedvelt eljárási technika. A masszázs során meleg olajat csorgatok az arca és a marma pontokat stimulálom, pontnyomásos technikával. A kezelés fájdalom- mentes, és eszközmentes. Nem összetévesztendő egy kozmetikai kezeléssel! Önálló kezelésként vagy Shiroabhyanga masszázzsal egybe- kötve vehető igénybe. 

Időtartama kb 20 perc.

Hatásai:

 • Segítségével a bőr hidratáltabbá, rugalmasabbá, energikusabbá, fénylővé válik

 • Stresszoldó hatással bír

 • Segít az idegrendszer megnyugtatásában

 • A kezelés során az elme pihentté, nyugodtá, relaxáltabbá válik

Svédmasszázs

A svédmasszázs Európa szerte az egyik legkedveltebb és legelterjedtebb masszázsfajta. Az izomzatot rendkívül jól átmozgatja. Erőteljesebb símító, dörzsölő, gyúró, vibráló és  ütögető fogásokból áll. A Svédmasszázst mindenkinek ajánlom, aki szeretné, hogy izomzata kellően átlegyen mozgatva, szeretné ha felfrissülne egy-egy kezelés alkalmával. Frissítő masszázst csak egészséges emberen lehet végezni, ezért a masszázs előtt mindig egy állapotfelmérés történik. 

A kezelés időtartama 30-120 percig is terjedhet, attól függően a vendég mit szeretne igénybe venni, ugyanígy a kezelendő terület is szabadon választható. Így a teljes testes masszázstól a kifejezetten egy-egy testrészre koncentráló kezelésen át bármi választható.  

Hatásai:

 • Fájdalomcsillapító

 • Izomlazító és nyugtató

 • Gyorsítja az izomregenerálódását

 • A vérkeringést élénkíti, gyorsítja az anyagcserét

 • Csökkenti a fejfájást

 • Alvásjavító 

 • Emésztésre kedvező hatással van

Deyurveda ajurvedikus masszazs Budapest

Shirodara

A Shirodara egy igen különleges Ayurvedikus kezelés, mely a homlokra történő, bőséges meleg olaj csorgatását jelenti. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a vendég egy Shiroabhyanga masszázsban részesül (lásd fentebb), majd 20 percen keresztül történik az olajcsorgatás a homlokra. Ez egy nagyon kellemes, relaxáló, nyugtató érzés, amit vendégeim kifejezetten szeretnek.

Mikor ajánlott?

-Nagyfokú stresszhatás esetén

-Depresszió, álmatlanság esetén

-Memóriazavarok, feledékenység kapcsán

-Idegrendszeripanaszok csökkentésére

-Asztmatikus tünetek javítására

-Cukorbetegség,reuma,emelkedett koleszterinszint esetén

-Fejfájás, migrén kezelésére

Koraiőszülés,hajszárazság, töredezettség kapcsán

A kezelést kúraszerűen érdemes ismételni.

Deyurveda ajurvedikus masszazs Budapest

Stresszcsökkentő Ősi Magnéziumos masszázs

A Magnézium más néven "Csodálatos ásvány" nélkülözhetetlen a szervezet számára. Több száz biokémiai folyamatban vesz részt, a szervezet megfelelő magnézium tartamának köszönhetően, egészségesek a fogaink, ragyog a bőrünk, egészséges az idegrendszerünk, és a hormonháztartásunk is egyensúlyban van. A masszázs során Ősi magnéziumos masszázskrémmel történik a kezelés, mert bizonyított tény, hogy a termékben lévő tiszta, magas koncentrációjú Magnézium-Klorid bőrön át tud a leghatékonyabban felszívódni. 

 

Hatásai: 

-Segít helyreállítani a megfelelő magnéziumszintet

-Enyhíti a fájdalmat és görcsöket

-Hangulatjavító és stresszoldó

-Nyugtatja a túlaktivált idegsejteket

-Javítja az alvásminőséget

-Energizál, segíti az immunrendszert

-Szabályozza a hormonszintet 

IMG_0043 (1).jpg
Deyurveda-Masszázs-Baukó Bernadett-Ősi Magnéziumos masszázs.jpg

Cellulit masszázs

A narancsbőr kialakulása olyan esztétikai probléma, mely napjainkban a nők 95 százalékát érinti. A közhiedelemmel ellentétben azonban nem csak idős és túlsúlyos nőknél jelentkezik, hiszen nagyon sok vékony és fiatal hölgynél is megfigyelhető. A cellulit általában a comb, a csípő, a felkar és a has tájékán jelentkezik. Jellemző tünete a bőr alatt megjelenő dudoros, hepehupás réteg, mely komoly esztétikai problémát jelent. A szakemberek úgy vélik, hogy a cellulit hátterében a bőr és az izomzat közötti réteg kollagén- és elasztin szálai között felhalmozódott zsír, szövetek közötti folyadék, toxinok, és méreganyagok állnak. 

A masszázs alatt ezeket a problémás területeket kezelem különböző méregtelenítő krémekkel, majd pedig testtekercselés történik.

A masszázs intenzív, a kötőszövet állapotától függően lehetnek fájdalmasabb területek, amik a kezelések során enyhülnek. A Cellulit masszázs hatékonysága a rendszerességben nyilvánul meg, látható javulás legalább 7 alkalom után figyelhető meg. 

A masszázs maga nem szünteti meg véglegesen a narancsbőr problémát, csupán szintentudja azt tartani. 

Fontos, hogy ne csupán a masszázstól várj eredményt, változtass az étkezési szokásaidon is és építsd be a sportot a mindennapi tevékenységeid mellé. 

PHT_9299.jpg
Deyurveda ajurvedikus masszazs Budapest
Deyurveda-Ayurveda-Baukó Bernadett-Ayurvedikus masszázs-Masszázs-Veszprém-Vilonya-Balaton.
bottom of page